Пошук

Яким має бути святкування Дня міста в умовах карантину

Дата: 07.09.2020 12:12
Кількість переглядів: 2299

21 вересня у Яготині традиційно відзначають День міста. Зазвичай це свято проходить особливо активно і насичено, проте цьогоріч корективи у святкування внесла пандемія коронавірусу і введений через неї карантин.

Масові заходи заборонені, тому першочергово постало питання формату проведення, адже дуже важливо берегти своє здоров’я і здоров’я близьких. А прості правила – маски, дистанція, обробка рук – допомагають людям убезпечитись від нього. За умов перебування міста у «помаранчевій» зоні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 проведення масового заходу не можливе, щоб не наражати на небезпеку громадян, оскільки святкові майданчики передбачають скупчення людей.

Тому давайте разом ділились ідеями та пропозиціями щодо проведення свята в режимі карантину, а головною умовою має стати поміркованість з вибором заходів та їх відповідність карантинним вимогам. Ризикувати здоров'ям людей не маємо права, тож пропонуємо: нагородження з нагоди Дня міста кращих працівників та колективів, проведення конкурсів у навчальних закладах міста: кращий відеоролик, фото, вірш, пісня на тему «Я люблю своє місто, я люблю свій край», покладання квітів до пам’ятних місць, оглядові виставки у музеях міста,  дружній матч по футболу.

Чекаємо на ваші пропозиції за електронною адресою: yagotinmiskarada@ukr.net

Та за «формою зворотного зв’язку», що міститься у рубриці «контакти» на нашому сайті.

Дуже важливо розуміти, що ми не можемо допустити проведення заходів, які створюють пряму загрозу здоров'ю та життю мешканців міста, масове скупчення людей, без дотримання жодних, навіть теоретичних заходів безпеки неможливі.

Шановні мешканці міста долучайтесь до обговорення ідей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора