Волейбольний турнір до Дня міста виграла команда Збірної міської ради м. Яготина

Дата: 19.09.2017 14:11
Кількість переглядів: 566

Фото без опису16 вересня в спортзалі Яготинської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся турнір з волейболу присвячений 60-й річниці надання Яготину статусу міста.

Безпосереднє керівництво проведенням змагань здійснював завідувач сектором молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації С.І. Шевченко.

У турнірі взяли участь чотири команди: Збірна міської ради м. Яготин; Збірна м. Березань; Збірна державних службовців Київської області та ПП «Давос-Ойл-Сервіс».

Учасники змагань зробили все можливе, щоб показати свою майстерність, красу та досконалість в улюбленому виді спорту, де поєднується інтелект і талант, швидкість реакції і витримка, професіоналізм та спортивний дух.

В фіналі турніру команда Збірної міської ради м. Яготин з рахунком 2:0 (25:22, 27:25) переграла Збірну м. Березані.

Всі команди продемонстрували добру технічну та тактичну підготовку, але сильнішою виявилася команда Збірної міської ради м. Яготина. Почесне друге місце посіла команда Збірної міста Березань. Бронзову нагороду отримала команда Збірної державних службовців Київщини. Четверте місце у ПП «Давос-Ойл-Сервіс».

По закінченню змагань всі команди були нагороджені призовими кубками та грамотами Яготинської районної державної адміністрації  за участь у турнірі з волейболу присвяченого 60-ій річниці надання Яготину статусу міста.

Проведення турнірів – велике свято, яке сприяє зміцненню взаємовідносин з іншими спортивними клубами і командами учасників волейболу різних регіонів України та утвердженню авторитету м. Яготина у спортивному співтоваристві.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора