Об'їзд міста

Дата: 30.11.2018 16:09
Кількість переглядів: 487

Фото без опису30 листопада працівниками відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради було здійснено об’їзд міста Яготина щодо стану благоустрою.

Під час об'їзду виявлено, що значна частина територій прилеглих до закладів торгівлі вкриті шаром льоду, що ускладнює рух пішоходам та може призвести до їх травмування.

12 суб'єктам підприємницької діяльності вручено приписи з вимогою привести території до належного стану, а саме провести протиожеледні заходи (розчистка від снігу та льоду, посипання піско-соляною сумішшю).

Яготинська міська рада нагадує, що у відповідності до вимог Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та Правил благоустрою та утримання територій у м. Яготині, затверджених рішенням сесії 26.06.2014№ 2614-48-VI фізичні-особи підприємці повинні утримувати у належному стані прилеглі до торгівельних закладів території.

Яготинська міська рада звертається до Вас, шановні керівники підприємств, установ та організацій міста, фізичні особи-підприємці, відповідальні посадові особи щодо належного утримання прилеглих територій СВОЄЧАСНО очищайте її від снігу, посипайте протиожеледними засобами та ПАМ’ЯТАЙТЕ, що безпека мешканців та гостей міста – залежить і від Вас.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора