Боротьба зі сніговими заметами

Дата: 19.01.2018 16:15
Кількість переглядів: 600

Фото без описуВпродовж двох днів зима господарює на вулицях Яготина. Увесь день 18 січня йшов сніг і на ранок 19 січня висота снігового покрову складала близько 40 сантиметрів, а місцями снігові замети досягали більше 50 см.  

З 04 години ранку і цілий день поспіль 18 січня, та починаючи з четвертої години ранку 19 січня комунальні служби міста боролися із сніговими заметами на дорогах міста. До роботи була залучена вся комунальна техніка КП «Комунальник» та Яготинської ЖЕК. Двірники та працівники комунальних підприємств вийшли з лопатами на вулиці та у двори багатоквартирних будинків для розчистки територій загального користування.

Але більш ніж за добу на території міста випала місячна норма снігу, і справитись з розчисткою вулиць одночасно в усіх куточках міста  комунальним службам без сторонньої допомоги неможливо. Тож керівництво Яготинської міської ради дякує всім керівникам підприємств та приватним підприємцям, які мали можливість допомогти відповідною технікою.

Зокрема, це керівник ПАТ "Яготинський маслозавод" Олександр Олександрович Сіренко, ТОВ «Розподільчий центр «Плюс» Павло Васильович Архипенко, ТОВ  ФІРМА «ТМА» Володимир Миколайович Кухар, директор ТОВ «Спецтехніка» Валентин Андрійович Пісківць, ФОП Олександр Анатолійович Кукса, ФОП Сергій Володимирович Кислий та ФОП Сергій Миколайович Шекера. Також дякуємо всім фізичним особам-підприємцям, власникам торгових закладів міста, які неухильно дотримуються Правил благоустрою та утримання територій, і починаючи з раннього ранку організували розчищення своїх прилеглих територій.

Велика вдячність небайдужим мешканцям багатоквартирних будинків, які допомогли двірникам у розчищенні прибудинкових територій, оскільки за одним двірником закріплені дуже великі території, і самотужки очистити їх швидко неможливо.

Шановні яготинці!

Погодні умови сьогодні створюють низку незручностей для кожного мешканця нашого міста. Комунальні служби працюють безперестанно, аби максимально розчистити дороги і тротуари від снігу.

Яготин – це наш спільний дім і лише спільними зусиллями ми подолаємо наслідки негоди, та повернемо життєдіяльність міста у звичний режим.

Щиро сподіваємось на ваше розуміння!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора