Пошук

Нарада з директорами загальноосвітніх навчальних та культурно-мистецьких шкіл

Дата: 03.04.2017 15:02
Кількість переглядів: 645

Сьогодні о 14:00 міський голова Н.М. Дзюба спільно з заступником міського голови О.І. Фединою провели нараду з директорами загальноосвітніх навчальних та культурно-мистецьких шкіл щодо підготовки до святкування 60-ї річниці м. Яготин. 

Наталія Миколаївна на нараді наголосила на залученні молоді до святкування у 2017 році ювілейного Дня міста. 

Додатково міський голова звертається до всіх містян з проханням надавати свої пропозиції, ідеї по святкуванню річниці міста. 

Очільник міста звернула увагу директорів загальноосвітніх навчальних закладів на те, що до кожної школи сьогодні були завезені заготовки до писанок, які мають бути розписані школярами та до Великодніх свят виставлені на Алеї казок. Адже саме писанка - одна зі стародавніх форм українського народного розпису, у якому наші пращури втілювали свої прагнення, віру і зрештою, саме писанка - це символ весни, сонця, повернення природи до життя. 

На сам кінець наради Наталія Миколаївна звернулась з оголошенням до присутніх та наголосила, що 8 квітня відбудеться Загальноміська толока. Тож підтримаємо традицію наших предків та напередодні Великодня приберемо і впорядкуємо вулиці, парки, сквери, дитячі та спортивні майданчики, подвір’я та під’їзди наших будинків, зробимо наше рідне місто ще красивішим і привабливішим.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора