Пошук

Роботи по відновленню дорожнього покриття по вулиці Київська в місті Яготині

Дата: 05.09.2018 16:31
Кількість переглядів: 596

5 вересня філія «Київське дорожньо-експлутаційне управління ДП «Київське обласне дорожнє управління» розпочало роботи по відновленню дорожнього покриття по вулиці Київська в місті Яготині.

Зокрема, поточний ремонт вулиці проводиться струменевим методом з приміненням бітумної емульсії за допомогою спецобладнання, яке призначене для ремонту тріщин, вибоїн та інших деформацій асфальтобетонного покриття, що негативно впливають на умови проїзду дорогами та безпеку руху на них. Згадана технологія зарекомендувала себе як найефективніша. Вона передбачає виконання кількох операцій з ремонту дорожнього полотна однією машиною.

Завдяки спеціальній конструкції та використанню стисненого повітря бітумна суміш надходить швидше і щільно заповнює весь об’єм ямки, лунки, тріщини, просадки на дорожньому покритті. До того ж значно спрощується технологічних процес очистки вибоїн, а змішування емульсії зі щебенем відбувається безпосередньо в машині на місці проведення ремонту. Не потрібні і засоби для ущільнення суміші. Роботи виконуються без перекриття автомобільного руху, а після виконання ремонту транспортні засоби одразу можуть пересуватися з обмеженням швидкості до 40 км/год. Не менш важливою перевагою струменевої технології є відсутність будь-яких відходів під час виконання ремонтних робіт.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора