На території казки

Дата: 24.05.2018 16:41
Кількість переглядів: 629

Фото без опису24 травня, в центрі міста, поруч з дитячим ігровим майданчиком "Roshen" працівники комунального підприємства міської ради "Комунальник" розпочали будівельно-монтажні роботи, щоб відкрити для малечі новий елемент дитячого майданчика — яскравий та цікавий дитячий будиночок.

Ці розвиваючі елементи виготовлені виробником з дерева, а працівниками комунального підприємства пофарбовано в яскраві кольори для дитячого настою. Побачивши ці будиночки вперше, здається, що могутній чаклун переніс Вас у інше місце і Ви – на території казки, де існують свої правила та закони, де дорослі перетворюються на дітей, а діти – на улюблених героїв.

Після встановлення міні-будинків радість малечі була щирою та яскравою. Вони одразу почали гратися в будиночку, і кожен знайшов собі місце і заняття до вподоби.

Це лише один з багатьох кроків, які планують робити працівники комунального підприємства "Комунальник" надалі з турботою про маленьких яготинців. Сподіваємось, дітки будуть раді такому подарунку й охоче гратимуться в ньому.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора