Змінимо місто разом!

Дата: 12.04.2019 16:49
Кількість переглядів: 659

Фото без описуУчасники команди «Ніхто крім нас», на чолі з ментором команди, педагогом організатором Яготинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 О.В.Ткаленко розпочали роботи щодо реалізації учнівського проекту «Відкривай Україну».

Зокрема, учасники команди «Ніхто крім нас»: капітан Анастасія Власова, учениця 8-Б, члени команди: Альона Трищук, учениця 8-Б та Сав’юк Ювеналій, учень 11 класу ЗОШ № 1 створюють тематичні картини на стінах міста в районі «Вокзалу». В рамках учнівського проекту «Відкривай Україну» вони поєднають сучасні будівлі міста з його історією.

Реалізований проект дасть право команді «Ніхто крім нас» Яготинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 представляти місто на рівні області, де експерти і фахівці із різних сфер оберуть переможця і делегують команду на національний рівень.

Фото без описуДовідково

Освітній проект «Відкривай Україну» 4 роки доводить всій країні, що молодь, є рушійною силою змін, яка може і хоче змінити на краще нашу країну.

Цей проект логічний ланцюжок етапів: робота на рівні школи, що переходить на рівень міста, з міста - на область і заключною частиною виступає фінал у столиці.

Протягом року, у стінах міських шкіл, формуються команди активної учнівської молоді, їхня ціль - розробити та реалізувати корисний проект для свого міста і людей, які у ньому проживають. Підлітки працюють над генерацією ідей та втілюють у життя речі, які, на їхню думку, несуть чи то культурні, чи то соціальні, чи то економічні зміни.

Початкова самостійна реалізація ідеї відбувається на шкільному рівні. Крізь помилки та успіхи першої проектної діяльності, школярам випадає нагода набути важливого власного досвіду. Здолавши авангардне завдання, команди починають працювати у масштабніших реаліях: визначають проблематику свого міста та розробляють проект, з метою її вирішення. Реалізовані урбаністичні проекти мають право представляти місто на рівні області, де експерти та фахівці із різних сфер обирають переможця і делегують команду на національний рівень.

У столиці фіналісти проходять інноваційно-інтенсивне навчання, прокачуються у нестандартних для себе умовах і з усіма отриманими модерними навичками та знаннями, створюють і презентують абсолютно новий проект.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора