Щотижнева оперативна нарада

Дата: 14.09.2020 10:29
Кількість переглядів: 650

Фото без описуПід головуванням міського голови Наталії Дзюби 14 вересня відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій керівники комунальних підприємств міста підсумували роботу за попередній тиждень та обговорили плани на поточний.

Працівниками КП «Міськсвітло» встановлено додаткові ліхтарі в мікрорайоні «Козловщина», проведено заміну ламп та ремонт ліхтарів згідно заявок громадян.

Начальник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М.Дзюба доповів про те, що протягом тижня проведено поточні роботи на водонасосній станції, ремонт кабелю на очисних спорудах міста.

Виконувач обов’язків начальника КП Яготинської міської ради «Комунальник» Л. Карпенко надала інформацію про виконані роботи по благоустрою, зокрема обкіс території, перевезення та вивантаження плит, реконструкція урн та лавок, що розташовані на Алеї Слави, щоденне прибирання вулиць міста.

Також працює в штатному режимі КП «Яготинська ЖЕК»: здійснено ремонт системи теплопостачання багатоповерхових будинків на вул. Незалежності, 20, 94, ремонт електрощитових – 6 виїздів та щоденне прибирання прибудинкових територій.

По завершенню апаратної наради міський голова Наталія Дзюба надала ряд доручень начальникам відділів апарату міської ради та керівникам комунальних підприємств за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора