Відбувся футбольний матч присвячений 63-й річниці надання Яготину статусу міста

Дата: 20.09.2020 10:34
Кількість переглядів: 741

Фото без опису19 вересня на стадіоні «Колос» відбувся ветеранський товариський матч між командами Яготинщини 35+.

У заході взяла участь міський голова Наталія Дзюба, яка по завершенню гри привітала присутніх з Днем міста та нагородила команди призовими кубками.

«Ми маємо чудове та неповторне місто, історію якого творило не одне покоління яготинців своїми руками. Це свято улюблене і шановане всіма містянами. Разом з тим, це величне свято є даниною пам’яті наших предків, які у продовж століть будували рідне місто і заповіли берегти його та зміцнювати своєю працею. Тож від чистого серця прийміть вітання з Днем міста! Нехай Бог благословить наше місто і надсилає його мешканцям міцне здоров’я, здоров’я всім вам і вашим близьким і рідним, благополуччя, родинну злагоду й багато успіхів на життєвих шляхах. Нехай із кожним роком розквітає наше рідне місто!», - відзначила Наталія Миколаївна. 

Команди продемонстрували добру технічну підготовку, але сильнішою виявилася команда збірної м. Яготина 35+. Почесне друге місце посіла команда збірної Яготинського району.

Кожна команда на полі прагнула до перемоги, а гравці зробили все можливе, щоб показати свою майстерність, досконалість та професіоналізм в улюбленому виді спорту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора