ПРИВІТАННЯ З 77-Ю РІЧНИЦЕЮ ВИЗВОЛЕННЯ ЯГОТИНА ВІД НАЦИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ!

Дата: 21.09.2020 08:49
Кількість переглядів: 792

Фото без описуШановні ветерани та мешканці міста!

Вітаю вас з 77-ю річницею визволення Яготина від нацистських загарбників!

21 вересня, ми вшановуємо та висловлюємо глибоку вдячність воїнам, партизанам та учасникам Другої світової війни: всім тим, хто боровся із ворогом на фронті наближаючи Велику Перемогу. Сьогодні ми згадуємо солдатів, які ціною власного життя врятували світ від нацистської навали – заради майбутнього наступних поколінь, виборов наше право вільно жити на українській землі.

Минуло багато десятиліть, але в історії України та пам’яті народу навіки лишається ваша честь та відвага, патріотизм та мужність, нескореність духу та відданість в любові до рідної землі. Всі ці якості ветеранів є взірцем громадянського обов’язку та прикладом для кожного з нас, надихаючи молодих захисників у боротьбі з агресором.

Ми вклоняємося перед тими, хто захистив нашу землю від ворога сімдесят сім років тому та пишаємося героями, які щодня боронять єдність та суверенітет України!

В цей по-особливому урочистий та пам`ятний день ми безкінечно вдячні вашому героїчному минулому, яке забезпечило наше мирне життя впродовж багатьох десятиліть. Від душі бажаю вам здоров`я, мирного неба, добра, злагоди, уваги рідних і близьких, активного довголіття! Ваш подвиг та наша наполеглива праця створить належні умови задля відродження української держави та процвітання нашого рідного міста!

Зі святом вас, шановні ветерани та жителі міста Яготина ! 

З повагою

Яготинський міський голова                      Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора