Пошук

З Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана

Дата: 01.10.2020 08:33
Кількість переглядів: 475

Дорогі наші ветерани та представники старшого покоління міста!

Щиро вітаю вас з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана!

Ця дата – не нагадування про ваш вік, а можливість висловити вдячність за багаторічну сумлінну працю, за вашу доброту та мудрість. Чимало випробувань, болю і втрат довелося вам пережити, але в душі ви зуміли зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність.

В тяжкий післявоєнний час ви брали активну участь у відбудові нашої країни, її підприємств, установ та організацій. А для своїх нащадків збудували прекрасне й квітуче місто, в якому ми зараз живемо. І маю надію, що наше місто буде жити і процвітати ще не одне тисячоліття, і в ньому будуть жити щасливі, заможні і привітні люди.

Ви достойно жили і виховували дітей, а сьогодні передаєте свій досвід внукам та правнукам. Ви завжди вірили в кращі часи і вчили нас цьому ж. Приємно, що багато із вас веде активний і здоровий спосіб життя, займається мистецтвом, творчістю та спортом, бере участь в патріотичному вихованні молоді, є членами громадських організацій та бере активну участь у житті громади.

Тож прийміть слова глибокої вдячності за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді. Нехай осіння пора, в яку ви вступили, буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких! Довгих і щасливих вам років життя! Будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків! Миру вам, оптимізму і добробуту!

З повагою   

Виконувач обов'язків                                                        Яготинського міського голови                 Сергій ОВЧАРЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора