Шановні яготинці! Я хочу звернутись до кожного з вас! Епідемічна ситуація ускладнюється, кількість інфікованих збільшується

Дата: 29.10.2020 11:31
Кількість переглядів: 312

Фото без описуШановні мешканці Яготина, я вкрай занепокоєна ситуацією, яка виникла у нашому місті щодо захворювання на коронавірус.

Адже щодня у місті та районі з’являються нові випадки на захворювання COVID-19.

В першу чергу хочу наголосити, що сьогодні багато чого залежить від нашої свідомості, адже наше життя та життя близьких і рідних у власних руках.

Ми маємо прийняти всі міри, щоб попередити та запобігти захворюванню, а не лікуватись. Тому, прошу вас перш за все дотримуватись санітарних норм, правил гігієни та утримуватись від тісного контакту.

Закликаю усіх жителів міста з усією відповідальністю поставитися до загрози зараження коронавірусом 2019-nCoV та зокрема перебувати в громадських місцях у вдягнутих засобах індивідуального захисту, зокрема захисній масці, дотримуватись дистанції, а також неухильно дотримуватися встановлених Урядом карантинних обмежень.

Саме зараз нам потрібно проявити своє небайдуже ставлення один до одного та свідомо поставитися до виконання рекомендацій і заходів безпеки!

Я сподіваюся на ваше серйозне ставлення, зібраність, толерантність і відповідальність! Подбайте про власну безпеку та безпеку своїх дітей, близьких, рідних та друзів. Життя у нас одне!

З повагою

Яготинський міський голова                      Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора