Засідання 71 сесії Яготинської міської ради

Дата: 05.11.2020 14:21
Кількість переглядів: 687

Фото без опису05 листопада відбулося засідання сімдесят першої сесії Яготинської міської ради сьомого скликання під головуванням міського голови Н. Дзюби.

У сесії взяли участь: працівники апарату Яготинської міської ради, члени виконавчого комітету Яготинської міської ради, керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради «Яготинська ЖЕК», «Комунальник», «Міськсвітло», голова Яготинського партійного осередку «Європейська Солідарність» Володимир Гончар, представники ТОВ «Агро-С» і засобів масової інформації та громадяни міста.

Розпочали роботу депутати з прийняття рішень про затвердження звіту про виконання міського бюджету за 9 місяців 2020 року по доходах в сумі 32 079 814,45 (тридцять два мільйони сімдесят дев’ять тисяч вісімсот чотирнадцять) гривень та по видатках в сумі 31 161 507,46 (тридцять один мільйон сто шістдесят одна тисяча п’ятсот сім) гривень, в тому числі: По загальному фонду міського бюджету затвердити звіт по доходах в сумі 30 480 744,40 (тридцять мільйонів чотириста вісімдесят тисяч сімсот сорок чотири) гривні та по видатках в сумі 25 336 619,33 (двадцять п’ять мільйонів триста тридцять шість тисяч шістсот дев’ятнадцять); По спеціальному фонду міського бюджету затвердити звіт по доходах в сумі 1 599 070,05 (один мільйон п’ятсот дев’яносто дев’ять тисяч сімдесят) гривень та по видатках в сумі 5 824 888,13 (п’ять мільйонів вісімсот двадцять чотири тисячі вісімсот вісімдесят вісім) гривень.

В ході засідання було розглянуто та прийнято рішення про внесення змін до рішення Яготинської міської ради від 19.12.2019 № 2362-57-VII «Про міський бюджет м. Яготина на 2020 рік» за рахунок перерозподілу видатків.

Далі перейшли до розгляду та прийняли рішення щодо ряду земельних питань.

У подальшій роботі сесії міської ради депутати заслухали проєкти рішень та надали дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі їх в приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, за рахунок земель, не наданих у власність та користування громадянам України, по вул. Амосова Миколи, пров. Бориспільський, пров. Примаченко Марії в місті Яготині, в межах населеного пункту в адміністративних межах Яготинської міської ради, згідно заяв громадян.

Також прийнято в комунальну власність територіальної громади Яготинської міської ради безхазяйні інженерні мережі – лінії електропередач, які використовуються для вуличного освітлення міста Яготин, згідно з переліком на праві господарського відання комунальному підприємству Яготинської міської ради «Міськсвітло».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора