Щотижнева оперативна нарада

Дата: 09.11.2020 10:28
Кількість переглядів: 409

Фото без описуПід головуванням Яготинського міського голови Наталії Дзюби, 09 листопада відбулася щотижнева апаратна нарада, в ході якої були заслухані звіти керівників комунальних підприємств за жовтень місяць. 

Начальник КП Яготинської міської ради «Яготинська ЖЕК» О. Білаш проінформував про проведений поточний ремонт внутрішньо будинкових мереж електропостачання в кількості 23 шт., прочистку водяних фільтрів, ремонт водяного стояка по вул. Шевченка, 251 та поточний ремонт ліфтів багатоквартирних житлових будинках по вулиці Незалежності, 22, 130, Винниченка,19. Прочистка каналізаційних систем – 49 викликів, установка світлодіодних світильників  загальною кількістю 52 шт., щоденне прибирання прибудинкових територій.

Працівниками КП «Міськсвітло» встановлено додаткові ліхтарі для покращення освітлення вулиць в кількості 83 шт, облаштовано вуличне освітлення по вул. Косяченка протяжністю 400м та пров. Толстого протяжністю 600 м., здійснений поточний ремонт ліхтарів із заміною ламп згідно заявок громадян.

Також працює в штатному режимі і КП «Яготинське ВУ ВКГ»: підключено за жовтень місяць сім нових абонентів, замінено контрольний кабель для управління роботою свердловин №13-16 та проведено роботи по ремонту насосів і зворотних клапанів на КНС №2, насосних агрегатів на очисних спорудах. 

Керівник КП Яготинської міської ради «Комунальник» А. Стріха надав інформацію, щодо проведених робіт за минулий місяць, а саме постійно здійснюються роботи по благоустрою міста (скошування порослі трави, прибирання та вивезення опалого листя, фарбування лавочок та контейнерів для сміття), видалення аварійних дерев по вулицях Шевченка, 183, Вокзальна, 2-а та Лисенка,12, встановлення гойдалок та лавочок на дитячих майданчиках по вулицях Пирятинська,7 Ветеранів, 7 та Патона Євгена, встановлення лавочок та пісочниць поблизу перехрестя вулиць Шевченка та Розумівська.

Спеціалізоване комунальне підприємство Яготинської міської ради «Ритуал» працює в штатному режимі: планові прибирання, видалення чагарників, порослі трави та вивіз сміття від територій кладовищ м. Яготина.

Директор стадіону «Колос» В. Сапронайтіс проінформував про проведення матчів області та району по футболу, також прибирання опалого листя, догляд за тренажерами, косіння і нанесення розмітки на футбольному полі.

По завершенню апаратної наради міський голова Наталія Дзюба надала ряд доручень начальникам відділів апарату міської ради та керівникам комунальних підприємств за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора