Вітання міського голови з Днем працівників сільського господарства України!

Дата: 13.11.2020 08:18
Кількість переглядів: 474

Фото без описуЩиро вітаю справжніх трудівників та дбайливих господарів, які своєю невтомною працею збагачують розвиток агропромислового комплексу з професійним святом - Днем працівників сільського господарства України.

Сільськогосподарське виробництво і переробна промисловість мають велике значення для процвітання і благополуччя нашого краю.

Не покладаючи рук, ви працюєте на сільській ниві, тваринницьких фермах для того, щоб забезпечити якісними та безпечними продуктами харчування населення та сировиною промисловість. Ваша праця заслуговує на велику повагу та відповідну винагороду. Кожна людина користується її плодами, але не завжди пам'ятаючи про те, як і де здобуваються всі ті багатства, які щодня ми бачимо на своєму столі.

Це свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, працівників ланів і ферм, керівників і фахівців сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, власників особистих селянських господарств, ветеранів сільськогосподарського виробництва незалежно від форм власності та господарювання.

Тож  дозвольте від щирого серця подякувати вам та побажати всім, хто причетний до цієї сфери нехай ваші плани, задуми та сподівання втілюються в життя, а ваші роботящі руки не знають втоми. Зичу здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди і радості у ваших родинах, благодатної ниви і щедрих врожаїв в ім’я процвітання нашого краю та піднесення добробуту всього українського народу!

Зі святом вас!

З повагою

Яготинський міський голова                    Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора