ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ СТУДЕНТІВ

Дата: 17.11.2020 08:01
Кількість переглядів: 503

Фото без описуВід усього серця вітаю вас зі святом – Міжнародним днем студентів!

Період студентства – один із найщасливіших у житті. Це час масштабних планів і сподівань, безмежної віри у свої сили і здійснення найзаповітніших мрій. Але при цьому важливо не лише ставити амбітні цілі, а й знаходити у собі достатньо терпіння, сили волі й працелюбності для їх досягнення.

Я завжди стверджую, що молодь нашого міста – найкраща! І це справді так! Ви є не лише постійними та активними учасниками усіх важливих міських подій, а й їх авторами та ідейними натхненниками. Будьте впевнені в своїх силах, ефективно використовуйте кожну можливість, яку дарує вам доля, і не втрачайте дух свободи, адже саме від вашої небайдужої життєвої позиції, активної участі у суспільних перетвореннях великою мірою залежить, яким буде майбутнє нашого міста.

Тож вітаю наших студентів, вірю у їх потенціал, бо саме українська молодь, українське студентство – це майбутнє України.

Бажаю вам міцного здоров’я, успішного навчання, любові, радості, миру та добра і залишайтесь такими ж активними, впевненими у собі та відкритими для всього нового.

За вами – наше майбутнє!

З повагою

Яготинський міський голова                    Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора