Пошук

Здійснено об’їзд населених пунктів громади

Дата: 08.12.2020 17:03
Кількість переглядів: 713

08 грудня 2020 року міський голова Наталія Дзюба провела об’їзд Райківщинського, Сотниківського та Супоївського старостинських округів громади з метою огляду закладів освіти, культури та охорони здоров’я.

Під час обстеження приміщень та обговорення організації і проведення роботи було з’ясовано, що більшість клубів  та бібліотек знаходяться в жахливому стані, адже дані приміщення у селах не підготовлені до опалювального сезону, і в них не можливо проводити роботу належним чином.

Зокрема у Райківщинському старостинському окрузі в належному стані перебуває навчальний заклад та ФАП. У Сотниківському окрузі мають не задовільний стан приміщення будинку культури та бібліотеки, а у Супоївському: приміщення будинку культури та сільської ради потребують доопрацювань у проведенні опалення у зимовий період. Нажаль клуб у с. Озерному - у критичному стані, на відміну від Супоївського будинку культури, який має гарний вигляд та активного керівника, однак тут немає можливості проводити гурткову роботу в зимовий період.

Також необхідно вирішувати питання з підведенням до водопостачання ФАПів.

Загалом підсумовуючи об’їзд даних старостинських округів, можна зауважити, що в належному стані перебувають заклади освіти на відміну від закладів культури, які не опалюються і зазнають поступової руйнації.

В ході огляду території громади були визначені першочергові напрямки роботи по відповідних округах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора