Вітання міського голови з Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!

Дата: 31.12.2020 09:49
Кількість переглядів: 499

Фото без описуШановні жителі нашої Яготинщини!

Від усього серця рада вітати вас з самими довгоочікуваними та найулюбленішими з дитинства святами, що сімейним теплом зігрівають наші серця – Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!

Ще один рік життя став історією. Він був непростим і вимагав напруженої та плідної роботи, збагатив нас досвідом, згуртував і відкрив нові перспективи для майбутнього.

Рік прийдешній несе нам нові виклики, які, упевнена, ми разом успішно подолаємо завдяки згуртуванню зусиль і наполегливій праці. Вірю, що 2021 стане для нас успішним і плідним, щедрим на здобутки та добрі справи, принесе нам мир та спокій,  подарує прекрасний настрій, хороші новини та яскраві моменти.

Напередодні новорічних свят прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково збудуться. Нехай усе те, що ви загадаєте в новорічну ніч, обов’язково здійсниться у найближчому майбутньому. Нехай Новий рік прийде до кожної оселі добрим і радісним, принесе злагоду і достаток, світло новорічних вогнів зігріває ваші душі, а таїнство Різдва Христового наповнить серця вірою у кращий завтрашній день і надихає на добрі справи.

Феєрія новорічної ночі, святість різдвяного вчора – для кожного з нас осяяні чарівним світлом незабутніх вражень. Тож зичу кожній родині миру і благополуччя, міцного здоров’я, оптимізму, мудрості у житті, віри, надії і любові у серці, злагоди та достатку.

Бажаю нових успіхів і досягнень, нових ідей і бажань, нових можливостей і прагнень, нових горизонтів та просторів для натхнення в майбутньому році.

Щасливого Нового року та веселого Різдва!

З повагою

Яготинський міський голова                  Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора