Оголошено конкурс!

Дата: 19.01.2021 08:50
Кількість переглядів: 995

Фото без описуЯготинська міська рада оголошує конкурс на заміщення  вакантних  посад    начальника відділу освіти Яготинської міської ради, начальника  відділу господарського забезпечення апарату Яготинської міської ради, завідувача сектору молоді та спорту апарату Яготинської міської ради, спеціаліста І категорії відділу культури та туризму Яготинської міської ради, головного спеціаліста відділу з питань сприяння діяльності депутатів, членів виконкому міської ради та зв’язків з громадськістю апарату Яготинської міської ради,  спеціаліста І категорії відділу бухгалтерського обліку та звітності апарату Яготинської міської ради.

До участі у конкурсі допускаються громадяни України, які вільно волдодіють державною мовою, мають повну вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра, стаж роботи   за фахом у органах місцевого самоврядування або державній службі або не менше 1 року стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років, володіють основами діловодства, мають базові навички роботи з персональним комп’ютером.

Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам та виявили бажання взяти участь у конкурсі, складають у письмовій формі іспит на знання Конституції України, нормативних документів, що стосуються  служби в органах місцевого самоврядування, а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень відділів.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до міської ради такі документи:  заяву про участь у конкурсі; заповнену особову картку з відповідними додатками; заповнену на офіційному веб-сайті НАЗК декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік за формою, що визначається НАЗК; копію документа, який посвідчує особу; копію документа про освіту; копію військового квитка (у разі наявності); 1 фотокартку розміром 3х4 см.

Документи для участі в конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня публікації оголошення про проведення конкурсу за адресою: м. Яготин, вул. Незалежності, 67, каб. 14.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, переліку  питань  для  складання іспиту  тощо   надається керуючим справами виконавчого   комітету   міської   ради  за   тел. 5-53-58  або під час особистого прийому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора