Пошук

Безпека та турбота про здоров’я та життя покупців, це зона відповідальності власників торгових закладів

Дата: 29.01.2021 15:57
Кількість переглядів: 336

Вже другий день поспіль погіршення погодних умов. Незважаючи на те, що снігопади не припиняються, підприємці Яготинської територіальної громади продовжують розчистку снігу біля свої торгових закладів.

Тож з метою проведення контролю дотримання Правил благоустрою та утримання територій у м. Яготин, 29 січня 2021 року працівниками сектору торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату міської ради  здійснено об’їзд торгових закладів, закладів харчування та побутового обслуговування на території Яготинської територіальної громади.

При об’їзді встановлено, що більша частина підприємців з відповідальністю відноситься до дотримання Правил благоустрою, а також до пішоходів. Проте, на жаль, біля деяких торгових закладів з початку снігопаду утворилися снігові намети, і це аж ніяк не турбує власників закладів.

Тож ще раз нагадуємо та звертаємо особливу увагу підприємців, що ви маєте своєчасно проводити очистку від снігу та льоду тротуарів, територій біля закладів торгівлі та бурульок покрівлі, карнизи будівель торгових закладів. Адже люди йдуть закуповуватися, тому необхідно забезпечити зручне пересування. Це перш за все повага до своїх покупців, відвідувачів та клієнтів, турбота про їх здоров’я та життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора