Прибирання снігу – спільна справа!

Дата: 08.02.2021 17:12
Кількість переглядів: 597

Фото без описуЗима цього року поводить себе незвичайно дивно, снігом  та морозами порадувала яготинців.

Звісно, що сніг треба прибирати, особливо в тих місцях, де він зовсім не потрібен і тільки заважає мешканцям. Прибирання снігу є важливим аспектом благоустрою громади в зимовий час. Згідно Правил благоустрою Яготина, які діють на цей час, всі власники будинків і споруд, орендарі (юридичні і фізичні особи)  повинні забезпечити постійне утримання у чистоті та порядку власні і прилеглі території.

У зв’язку з погіршенням погодних  умов та сильним снігопадом, звертаємося до  підприємці, власників кафе, ресторанів, супермаркетів, магазинів, малих архітектурних форм, торгових центрів та інших торгівельних точок Яготинської територіальної громади, з проханням щодо проведення необхідних заходів з розчищення від снігу та льоду, посипки протиожеледною сімішшю східців, тротуарів та прилеглих територій до ваших приміщень. Це зона вашої відповідальності!

Прибирання навколо своїх закладів, розчистка від снігу та посипання в зимовий період прилеглої території – це перш за все повага до своїх покупців, відвідувачів та клієнтів, турбота про їхнє здоров’я та життя.

Дякуємо за розуміння!

З повагою

Сектор торгівлі, підтримки підприємництва

та реклами апарату міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора