Кубок Київської області з художньої гімнастики

Дата: 22.02.2021 16:39
Кількість переглядів: 512

Фото без опису21 лютого 2021 року в м. Біла Церква відбувся Кубок Київської області з художньої гімнастики серед дорослих гімнасток.

В змаганнях взяли участь 11 команд та близько 80 учасниць: із Славутича, Василькова, Вишгорода, Фастова, Броварів, Українки, Вишневого, три команди з Білої Церкви та вихованки Яготинської дитячо-юнацької спортивної школи зі своїми тренерами.

Наше місто представляли:

  • по програмі майстрів спорту України змагалися Богдана Обиюх та Анастасія Науменко, а кандидати в майстри спорту України – Катерина Гвоздик та Софія Бондаренко;
  • по 1 дорослому розряду змагались Ліза Шулла, Даша Бондаренко, Меланія Середюк і Валя Сідько, а по 2 розряду виступали Настя Полікарпова та Марина Сабалдаш.

Конкуренція на змаганнях була жорстка, і, на жаль, більшість наших дівчата, після довгого карантину, не змогли зібратись та гарно представити свої програми.  

Проте без нагород яготинські гімнастки не повернулися. Здобули бронзу Ліза Шулла 2009 р.н. (тренер-викладач – Ж.Черненко) та Анастасія Науменко (тренер-викладач – І.Величко).

Вітаємо та бажаємо вам нових виступів та нагород!

За інформацією сектору молоді та спорту Яготинської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора