Щотижнева апаратна нарада

Дата: 09.03.2021 12:55
Кількість переглядів: 480

Фото без опису09 березня під головуванням міського голови Наталії Дзюби відбулась розширена нарада з підведення підсумків роботи органів місцевого самоврядування за лютий 2021 року та надання завдань на майбутнє.

На початку наради заступник міського голови С.Овчаренко наголосив, що у лютому, у зв’язку з несприятливими погодними умовами було налагоджено своєчасну та ефективну взаємодію всіх підрозділів з питань ліквідації наслідків негоди. Ситуація з очисткою території громади від снігу була складною, але контрольованою. Задіяно техніку комунальних та приватних підприємств, фізичних осіб підприємців.

З приводу пасажирських перевезень автобусним маршрутом мешканців старостинських округів Яготинської міської територіальної громади, заступник міського голови Сергій Олександрович повідомив присутніх, що питання внутрішніх перевезень, які не виходять за межі територіальної громади перебуває на контролі в органі місцевого самоврядування. В подальшому буде оголошено конкурс Бориспільською РДА, за результатами якого будуть укладені договори на перевезення з відповідним перевізником та визначено конкретний графік підвезення.

Керівник КП «Яготинська ЖЕК» Олександр Білаш проінформував про виконані роботи за лютий 2021 року. Зокрема, за звітний період до підприємства надійшло 111 заявок від співвласників квартир. З них з питань відновлення електропостачання – 24; прочистки каналізаційних систем  - 41; інші – 46. Олександр Володимирович додав, що працівниками у лютому було виконано такі роботи, як: розмороження ливневої каналізації по Ветеранів, 7, Дарницька, 41, Довженка, 1а, Незалежності, 20, 22, 32а, 40, 50, 52, 130; прочистка каналізаційних систем по Ветеранів 7, Вокзальна 2а, Говорова, 27, Довженка 1а, 8, Каштанова Алея, 1, 2, 7, Київська, 7,  87, Незалежності, 20, 22,  32а, 52, 58, 60, 62, 82а, Садова, 14,  20, Шевченка, 239, 243; розмороження водопроводу по Незалежності, 20, 32; ремонт теплотраси по Незалежності, 20; поточний ремонт внутрішньо-будинкових мереж електропостачання; установка світлодіодних світильників, розчистка прибудинкових територій від снігу тощо.

Керівник КП «Міськсвітло» В.Білаш зазначив, що у лютому працівники виконували роботи по ремонту ліхтарів із заміною ламп по селах старостинських округів: Супоївка, Засупоївка, Панфили, Фарбовано, Ничипорівка, Лемешівка, Райківщина. Також проведено ремонт згорівших ліхтарів в стаціонарних умовах в кількості 80 шт.

Керівник КП «Яготинське ВУ ВКГ» Микола Дзюба наголосив, що у лютому до підприємства надійшло 20 заяв з питань: встановлення водомірів – 2; заміни водомірів – 7; підключення нових абонентів – 2 тощо. А також звернень з питань водопостачання – 73 та водовідведення 154. Микола Іванович додав, що у лютому було ліквідовано 4 пориви: вул. Сірка, 39, вул. Грушевського, 7; вул. Шевченка, 30; вул. Переяславська, тощо.

Керівник КП «Комунальник» А.Стріха зазначив, що основними завданнями у лютому було проведення розчистки від снігу та проведення протиожеледних заходів на вулицях комунальної власності, тротуарах та пішохідному мості через залізницю. Окрім цього працівниками виконувалась і поточна робота: щоденне ручне прибирання території міста по всій протяжності: вивезення ТПВ; видалення аварійно-небезпечних дерев.

Керівник СКП «Ритуал» М. Басанець проінформував про виконані роботи у лютому 2021 року. Зокрема, проведення поховань – 17; прибирання та вивіз сміття від територій кладовищ м. Яготина; видалення дерев, чагарників, порослі, очищення територій кладовищ від снігу; надання послуг спецтранспортом – 10; виготовлення ритуальної атрибутики тощо.

Під час наради міський голова заслухала і звітну інформацію про виконані роботи відділами Яготинської міської ради.

За результатами наради були надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора