Шановні яготинці!

Дата: 16.03.2021 12:02
Кількість переглядів: 994

Фото без описуВ останні дні в Україні значно зросла кількість захворювань на коронавірусну хворобу COVID-19. Щоденна кількість захворювань обраховується тисячами, чотири області в «червоній» зоні, а в «помаранчевій» вже одинадцять регіонів. Є велика ймовірність введення нового локдауну. Ці події ніяким чином не оминуть Яготинщину, незважаючи на спільне бажання громади.

Шановні земляки! Вкотре звертаюся серйозно поставитися до подій в нашій громаді! Щодня дотримуватися всіх, абсолютно всіх вимог карантину. Без нагальної потреби не відвідувати місцеві заклади і підприємства. Взяти собі за правило, виходячи з оселі, відразу вдягати захисну маску відповідно до санітарно-епідеміологічних вимог. Якомога частіше обробляти руки дезінфекційними і антисептичними препаратами.

Давайте спільно поважати і цінувати здоров’я рідних та близьких! Разом докладемо всіх зусиль, щоб нинішня ситуація не стала гіршою, щоб громада вдало пройшла вакцинування, щоб вже найближчим часом ми знову жили нормальним, повноцінним життям!

З повагою,

Яготинський міський голова             Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора