Пошук

Визначено місця для торгівлі посадковим матеріалом, саджанцями, розсадою рослин, квітів, штучними квітами на території міста

Дата: 25.03.2021 16:39
Кількість переглядів: 1101

Шановні суб’єкти господарювання всіх форм власності!

Повідомляємо Вас, що з метою упорядкування торгівлі посадковим матеріалом, саджанцями, розсадою рослин, квітів на період весняно-польових робіт та штучними квітами з нагоди Великодніх та поминальних днів, відповідно до розпорядження міського голови № 29-аг від 17.03.2021 “ Про організацію торгівлі посадковим матеріалом, саджанцями, розсадою рослин, квітами та штучними квітами ” визначено місця для здійснення торгівлі:

1. Посадковим матеріалом, саджанцями, розсадою рослин, квітів, штучними квітами на тимчасових майданчиках за адресами:

  • вул. Короленка, 2, м. Яготин (поблизу території Яготинського ринку № 2 Київської регіональної спілки споживчої кооперації);
  • вул. Вокзальна, м. Яготин (поблизу торгівельного майданчика для здійснення торгівлі продовольчими товарами).

2. Розсадою рослин, квітів на тимчасовому майданчику по вул. Незалежності, 100-а, м. Яготин (поблизу приміщення ТОВ «АТБ-Маркет»).

Суб’єктам підприємницької діяльності всіх форм власності дозволено проводи торгівлю:

- посадковим матеріалом, саджанцями, розсадою рослин, квітів, на визначених територіях міста з 17.03.2021 по 30.06.2021.

- штучними квітами на визначених територіях міста з 05.04.2021 по 16.05.2021.

Звертаємо увагу суб’єктів господарювання всіх форм власності: під час здійснення торгівлі посадковим матеріалом, саджанцями, розсадою рослин, квітами та штучними квітами на період встановлено карантину дотримуватись протиепідемічних заходів, а також чинного законодавства у сфері торгівлі, санітарно-епідемічного благополуччя населення, протипожежної безпеки, захисту прав споживачів, правил благоустрою населених пунктів, забезпечувати щоденне прибирання визначених місць торгівлі.

На період встановленого карантину заяви та відповідні документи на участь в торгівлі приймаються виключно сектором торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату міської ради на електронну адресу: torgivlaygotin@ukr.net або через засоби поштового зв’язку на адресу: вул. Незалежності, 110, м. Яготин, Бориспільський район, Київська область, 07700, Яготинська міська рада.

У разі необхідності отримання консультативно-роз’яснювальної інформації звертатися за телефоном: (04575) 5-54-71, 095-894-00-73.

За інформацією сектору торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора