Шановні яготинці!

Дата: 26.03.2021 16:29
Кількість переглядів: 608

Фото без опису26 березня 2021 року на позачерговому засіданні комісії Яготинської міської ради з питань ТЕБ і НС на виконання змін чинного законодавства щодо попередження розповсюдження та запобігання поширенню гострої респіраторної інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19 на території Яготинської міської територіальної громади, було прийнято уточнення до попередніх рішень. А саме:

1. Рекомендувати відділенню поліції № 2 Бориспільського РУ ГУ Національної поліції Київської області, Яготинському районному управлінню Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області посилити контроль за виконанням обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки, передбаченого постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №’ 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОУГО-19, спричиненої коронавірусом 8АК.8-СоУ-2» (зі змінами) на підпорядкованих адміністративних територіях.

2. Забезпечити здійснення регулярних та нерегулярних перевезень, зокрема перевезень пасажирів автомобільним транспортом в межах Яготинської міської територіальної громади у кількості 50 відсотків, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу і визначена в реєстраційних документах на такий транспортний засіб.

3. Провести широке інформування та роз’яснювальну роботу серед населення щодо запровадження протиепідемічних заходів на території Яготинської міської територіальної громади.

Звертаємось до кожного!!! Щоб стримати нову хвилю, дотримуйтесь рекомендацій та будьте здорові!!!

За інформацією сектору з питань НС, ЦЗ, взаємодії з правоохоронними органами та запобігання корупції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора