Пошук

Шановні земляки!

Дата: 29.03.2021 14:45
Кількість переглядів: 971

29 березня 2021 року Яготинський міський голова Наталія Дзюба провела  позачергове засідання комісії Яготинської міської ради з питань ТЕБ і НС. Була заслухана остання інформація про стан поширенню на території Яготинської міської територіальної громади гострої респіраторної інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19. Головний лікар КНП "Яготинська центральна міська лікарня" В.С. Нескорожений та головний лікар КНП Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» І.І. Сахно зійшлися в думці, що за тиждень ситуація з поширення коронавірусу тільки посилилася, тому нині є потреба вживання додаткових рішучих кроків щодо обмеження взаємодії співвітчизників один з одним в рамках вимог карантину. Водночас, на їх думку, варто вжити заходів посилення протиепідемічних правил, щоб вберегти здоров’я яготинців всіх вікових категорій.

Їх думку розділила начальник відділу освіту Яготинської міської ради С.О. Комаренко. Вона озвучила дані щодо захворюваності членів педколективів місцевих навчальних закладів і провела оцінку подальшого розвитку ситуації в тих, де є серйозні підстави для занепокоєння.

На основі отриманої і проаналізованої інформації на пропозицію Наталії Миколаївни члени комісії погодили внести чергові доповнення до умов карантину Яготинської громади:

1. Організувати освітній процес для учнів 1-4 класів в Яготинському НВК «СЗОШ І-ІІІ ст. № 3» та Яготинській ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 з використанням технологій дистанційного навчання.

2. Продовжити канікули в ОЗО «Яготинський НВК «СЗОШ І-ІІІ ст. № 2», Фарбованський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ (ясла-садок)» та Богданівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ (ясла-садок).

3. Посилити контроль за дотриманням учнями, вчителями та працівниками встановлених протиепідемічних правил та норм в закладах освіти Яготинської міської територіальної громади.

4. Продовжити проведення моніторингу захворюваності серед учнів, учителів та обслуговуючого персоналу закладів середньої, позашкільної освіти підпорядкованих відділу освіти Яготинської міської ради.

5. Відділу освіти Яготинської міської ради про результати проведеного моніторингу захворюваності, інформувати сектор     з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами та запобігання корупції апарату Яготинської міської ради.

6. Інформувати здобувачів освіти, педагогів, батьків із особливостями та режимом роботи закладів освіти Яготинської міської територіальної громади.

7. З метою запобіжного заходу по протидії розповсюдженню гострої респіраторної хвороби СОУШ-19 та інших інфекційних хвороб в закладах освіти громади, рекомендувати відділу освіти Яготинської міської ради, за необхідності організовувати освітній процес з використання технологій дистанційного навчання, а в окремих випадках здійснювати закриття закладів освіти громади.

Звертаємось до кожного!!! Щоб стримати нову хвилю, дотримуйтесь рекомендацій та будьте здорові!!!

За інформацією сектору з питань НС, ЦЗ, взаємодії з правоохоронними органами та запобігання корупції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора