Щотижнева апаратна нарада

Дата: 29.03.2021 12:12
Кількість переглядів: 552

Фото без опису29 березня під головуванням міського голови Наталії Дзюби відбулась щотижнева апаратна нарада з керівниками комунальних підприємств.

На початку наради начальник відділу  житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою О.Є. Горшков надав присутнім детальну інформацію щодо роботи КП «Міськсвітло». Минулий тиждень підприємство активно проводило вдосконалення мережі зовнішнього освітлення на території населених пунктів старостинських округів Яготинської міської територіальної громади. В тому числі виконані роботи з заміни 214 світлодіодних ламп та 8 ліхтарів вуличного освітлення в  населених пунктах: с. Богданівка, с. Райківщина, с. Сулимівка, с. Червоне, с. Лозовий Яр тощо.

Керівник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М.І. Дзюба озвучив, що минулого тижня було виконано великий обсяг робіт: відкачування стоків не каналізованих об’єктів, промивка фільтрів систем очистки води, ремонт напірного колектору в Яготинській центральній міській лікарні, прочистка каналізаційних мереж на двадцяти трьох об’єктах, ліквідовано порив по вул. Сінній м. Яготин тощо. Насамкінець Микола Іванович закликав звертати увагу нових забудовників в кожному населеному пункті щодо можливого проходження на їх ділянках підземних комунікацій КП «Яготинське ВУ ВКГ». З часом може виникнути потреба до їх доступу, однак приватна власність захищена законом, що робить проблемним ремонт тих самих поривів.

Директор стадіону «Колос» В.В. Сапронайтіс вказав, що було проведено аерація поля стадіону, внесено добрива, проведено благоустрій всього об’єкту. В колективі всі активно працюють для відновлення спортивного сезону, а на стадіоні наявні численні відвідувачі, які за умови дотримання вимог карантину долучаються до спорту на свіжому повітрі.

Начальник СКП «Ритуал» М.М. Басанець доповів, що підприємство активно виконує свої функції, поступово проводиться благоустрій по всіх кладовищах населених пунктів Яготинської громади, завершується етап документального оформлення відносин з усіма учасниками місцевої сфери ритуальних послуг.

Керівник КП «Комунальник» А.В. Стріха повідомив, що робота триває постійно і плідно. Основним питанням нині є організація збору твердих побутових відходів в населених пунктах територіальної громади, яке ускладнене і великою протяжністю маршрутів, і не підготовкою населення до нових правил збору та вивезення сміття, і тривалою підготовкою нового полігону для зберігання ТПВ. Цього року в силу об’єктивних причин останнє питання буде, можливо, завершене в плані підготовки технічної документації на земельну ділянку. Але до завершення об’єкту для здачі буде відносно далеко.

Начальник КП Яготинської міської ради «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш проінформував про виконані роботи. В основному робота минулого тижня стосувалася ремонтних робіт в квартирах яготинців. Зараз поступово проводиться аналіз стану будинків після зимового періоду і визначення напрямків і обсягу ремонтних робіт на другий квартал цього року.

Директор Комунального підприємства теплових мереж «Яготинтепломережа» О.С. Форостяний повідомив, що опалювальний сезон завершується в нормальному режимі, зауважень до роботи мережі не надходило, колектив готується до відключення опалення вже за деякий час та проведення ремонтних робіт до початку осені.

За результатами наради міський голова надала доручення присутнім для відпрацювання в межах своїх повноважень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора