Участь в онлайн - нараді з питань функціонування ПС та ДБСТ в Київській області.

Дата: 07.04.2021 10:59
Кількість переглядів: 712

Фото без описуВідповідно до положення та плану роботи служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації з метою захисту прав та законних інтересів дітей 06 квітня 2021 відбулась онлайн – нарада з питань функціонування ПС (прийомний сімей) та ДБСТ (дитячих будинків сімейного типу) в Київській області.

У онлайн – нараді взяли участь працівники служб у справах дітей (та сім’ї) Київської області, від Яготинської громади взяла участь в.о. начальника служби у справах дітей Яготинської міської ради Вікторія Лавріненко та спеціаліст І категорії служби у справах дітей Яготинської міської ради Данута Шкуркіна.

Головні питання, які було розглянуто на нараді: щодо передачі справ ПС та ДБСТ та упорядкування їх установчих документів у зв’язку із адміністративно-територіальною реформою; здійснення супроводження ПС та ДБСТ; функціонування ПС та ДБСТ в умовах карантину.

Особливо було наголошено, що у зв’язку з загостренням епідеміологічної ситуації в Україні спричиненою коронавірусною інфекцією COVID-19 вихованці ДБСТ та ПС здебільшого перебувають у карантинних умовах та потребують посиленої уваги щодо стану їх здоров’я та здоров’я батьків-вихователів, а також умов функціонування ДБСТ та ПС.

На території Яготинської громади відсутні прийомні сім’ї, функціонує ДБСТ (батьки-вихователі Фріц Юрій Францович та Фріц Світлана Володимирівна) та ДБСТ (батьки-вихователі Роговець Віталій Олексійович та Роговець Марія Валеріанівна).

Працівниками служби у справах дітей Яготинської міської ради постійно здійснюється моніторинг щодо наповнюваності, ефективності їх функціонування, умов утримання та виховання дітей.

За інформацією служби у справах дітей Яготинської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора