Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 15.04.2021 14:01
Кількість переглядів: 1043

Фото без опису15 квітня відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням першого заступника міського голови О. Кудрявського.

У засіданні взяли участь представники засобів масової інформації.

На початку члени виконавчого комітету створили та затвердили склад і положення: робочої групи зі сприяння легалізації заробітної плати та зайнятості населення на території Яготинської міської територіальної громади, архітектурно-містобудівної ради при виконавчому комітеті Яготинської міської ради, як дорадчий орган при розгляді проєктної містобудівної документації, проєктів житлово-громадського, промислового і комунального будівництва, проєктів благоустрою та інженерної підготовки території та постійно діючу комісію з розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води.

У ході засідання було надано дозвіл комунальному підприємству Яготинської міської ради «Комунальник» на проведення робіт по видаленню зелених насаджень в селі Жоравка Бориспільського району Київської області.

Надалі одноголосно прийнято ряд рішень про:

- надання дозволів на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних та каналізаційних мереж;

- присвоєння самостійних поштових адрес об’єктам нерухомого майна;

- надання дозволу на вчинення правочину;

- зарахування на квартирний облік;

- призначення опікунства;

- надання матеріальної допомоги мешканцям територіальної громади Яготинської міської ради.

На завершення Олександр Миколайович надав ряд доручень старостам старостинських округів та проінформував присутніх про ситуацію у громаді спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора