Пошук

Про скликання позачергової сесії Яготинської міської ради восьмого скликання

Дата: 27.04.2021 14:40
Кількість переглядів: 625

Відповідно до розпорядження Яготинської міської ради від 22.04.2021№62 "Про скликання позачергової восьмої сесії Яготинської міської ради восьмого скликання" 29 квітня 2021 року об 11.00 годині в залі Яготинської міської ради за адресою: м. Яготин, вул. Незалежності, 67.

На розгляд сесії міської ради винесено питання:

1. Про направлення вільних залишків загального фонду бюджету Яготинської міської територіальної громади.

2. Про направлення вільних залишків спеціального фонду бюджету Яготинської міської територіальної громади.

3. Про внесення змін до рішення Яготинської міської ради від 24.12.2020 № 60-03-VII «Про бюджет Яготинської міської територіальної громади на 2021 рік».

4. Про прийняття об’єктів нерухомого майна у комунальну власність Яготинської міської ради та визначення його балансоутримувачів.

5. Про взяття на баланс Яготинської міської ради фактичних витрат, понесених департаментом регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Київської обласної державної адміністрації по капітальному ремонту дорожнього покриття.

6. Про передачу комунального майна.

7. Про затвердження положення про сектор з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами та запобігання корупції апарату Яготинської міської ради у новій редакції.

8. Про введення в дію печатки без зображення Державного герба України для загального відділу апарату міської ради.

9. Про затвердження опису номерних печаток адміністраторів відділу адміністрування управління (центру) надання адміністративних послуг Яготинської міської ради без зображення Державного герба України.

10. Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через управління (центр) надання адміністративних послуг Яготинської міської ради.

11. Про Молодіжну раду при Яготинській міській раді.

12. Про затвердження Правил благоустрою та утримання територій населених пунктів Яготинської міської територіальної громади Бориспільського району Київської області.

13. Про внесення змін до Програми профілактики та протидії злочинності на території Яготинської міської територіальної громади «Безпечна громада» на 2021-2023 роки.

14. Про внесення змін до Комплексної програми сектору молоді та спорту з підтримки та розвитку молоді Яготинської міської ради «Молодь Яготинщини» на 2021 рік.

15. Про затвердження Програми з організації та проведення громадських та інших робіт тимчасового характеру на 2021-2025 роки на території  Яготинської міської територіальної громади.

16. Про затвердження Програми компенсації за надані послуги зв’язку пільговій категорії громадян (жителів Яготинської міської територіальної громади).

17. Про внесення змін до Методики розрахунку орендної плати за майно територіальної громади Яготинської міської ради та пропорції її розподілу, затвердженої рішенням Яготинської міської ради від 25.02.2021 № 374-06- VIIІ «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно територіальної громади Яготинської міської ради»

18. Про внесення змін до рішення Яготинської міської ради від 25 лютого 2021 року № 225-06-VIIІ «Про утворення робочої групи з питань перевірки законності використання земель сільськогосподарського призначення на території Яготинської територіальної громади»

19. Про звернення до Регіонального відділення Фонду державного майна по Київській, Черкаській та Чернігівській областях щодо безоплатної передачі із державної до комунальної власності територіальної громади Яготинської міської ради державного майна, яке не увійшло до статутних капіталів господарських товариств

20. Про управління комунальним майном територіальної громади Яготинської міської ради

21. Земельні питання.

22. Різне.     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора