Відбулася екологічна акція «Посади дерево – віднови довкілля»

Дата: 13.05.2021 16:40
Кількість переглядів: 1431

Фото без описуПодих… Яким неоціненним даром він є для кожного з нас. Цей факт людство по-особливому усвідомило саме зараз - у часі пандемії. Тож у момент, коли лікарі 24/7 рятують людські життя від коронавірусу, важливим стало питанням збереження ще одного життя — природи навколо нас.

Дарувати планеті «зелені легені» - один із відповідальних кроків свідомого суспільства щодо збереження та відродження екології. Цю думку взяли за основу члени Ради підприємців, яка діє при Яготинській міській територіальній громаді.

Сьогодні, 13 травня, дотримуючись карантинних норм, члени Ради підприємців долучившись до екологічної акції «Посади дерево» висадили близько 100 саджанців горіха. Саджанці — подарунок рідному місту від члена Ради підприємців Віталія Франсовича Сапронайтіса.

Долучилися до акції керівник комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» Андрій Стріха, директор стадіону "Колос" Віталій Сапронайтіс, начальник відділу торгівлі, підтримки підприємництва та реклами Юрій Михайлов та члени ради підприємців Яготинської міської територіальної громади.

"Висаджування дерев - унікальна можливість для кожного жителя громади долучитися до озеленення свого міста чи села та порятунку природи. Щиро вдячна всім, хто приєднався до акції і впевнена, що висаджені рослини стануть окрасою нашого міста. Впевнена, що завдяки спільній праці та турботі наша громада з кожним роком розквітатиме і радуватиме такими затишними й красивими куточками", - зауважила міський голова Наталія Дзюба.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора