Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта

Дата: 11.01.2021 10:56
Кількість переглядів: 593

Проєкту  рішення сесії Яготинської міської ради "Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Яготинської міської територіальної громади Бориспільського району Київської області"

Зміст проекту: 

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 №1160-IV та з метою визначення правових, економічних, екологічних, соціальних та організаційних засад благоустрою населених пунктів, спрямованих на створення умов, сприятливих для життєдіяльності людини, Яготинська міська рада  виносить на розгляд та обговорення проект рішення сесії «Про затвердження Правил благоустрою та утримання території населених пунктів Яготинської міської територіальної громади» та аналіз його регуляторного впливу.

Поштова та електронна адреса розробника проекту:

Розробник проекту - відділ житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою апарату Яготинської міської ради.

Поштова адреса: 07700 Київська область, Бориспільський район м. Яготин  вул. Незалежності, 110, тел. 5-44-44, електронна адреса – yagotingkx@ukr.net.

Спосіб оприлюднення регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу:

Проект регуляторного акта з відповідним аналізом регуляторного впливу буде оприлюднений на офіційному сайт Яготинської міської ради.

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу.

Спосіб надання зауважень та пропозицій – письмово за адресою: 07700, Київська область Бориспільський район м. Яготин, вул. Незалежності, 110, в електронному вигляді на e-mai – yagotingkx@ukr.net.

Перелік документів для ознайомлення:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора