Контроль за дотриманням сезонної торгівлі визначених місць з реалізації овочів, фруктів та баштанних культур на території міста

Дата: 12.08.2021 16:52
Кількість переглядів: 616

Фото без описуЗ метою посилення контролю за недопущенням торгівлі в неустановлених місцях та  дотримання протиепідемічних заходів на період встановленого карантину, працівниками сектору торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату міської ради 12.08.2021 проведено об’їзд визначених місць для здійснення сезонної торгівлі овочами, фруктами та баштанними культурами на території м. Яготина.

Розпорядженням міського голови від 30.07.2021 № 67-аг «Про організацію сезонної торгівлі овочами, фруктами та баштанними культурами на території м. Яготина» на період з 01 серпня 2021 року по 01 жовтня 2021 року визначено місця для здійснення сезонної торгівлі овочами, фруктами та баштанними культурами на тимчасових майданчиках за адресами:

  1. вул. Євгена Патона (поблизу автобусної зупинки «Комбікормовий завод»);

  2. перехрестя вулиць Незалежності та Гирича (поблизу автобусної зупинки «Гирича» та магазину-кафе «Скорпіон»);

  3. вул. Переяслівська, 14 (поблизу території відділення № 1 «Нова пошта»);

  4. вул. Робітнича (поблизу автобусної зупинки «ПТФ»);

  5. вул. Каштанова Алея, 4 (поблизу території Комунального підприємства «Яготинське водопровідно-каналізаційне господарство»);

  6. вул. Мічуріна (в районі  автобусної зупинки «Волошка» поблизу торгового павільйону);

  7. вул. Київська, 6-б (в районі магазину «Прод/промтовари»);

  8. вул.  Короленка, 2 (поблизу території Яготинського ринку № 2 Київської регіональної спілки споживчої кооперації);

  9. вул. Вокзальна (поблизу торгівельного майданчику для здійснення торгівлі продовольчими товарами).

Під час проведення об’їздів здійснюється контроль та вживаються заходи з ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях, а саме: з особами, які здійснюють торгівлю у невстановлених місцях проводиться попереджувальна та роз’яснювальна робота щодо адміністративної відповідальності та пропонується реалізовувати свою продукцію на визначених місцях для здійснення торгівлі на території міста.

Відповідно до статті 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення торгівля з рук на вулицях, площах, у дворах, під'їздах, скверах та в інших невстановлених місцях є порушенням громадського порядку та тягне за собою накладання відповідного штрафу.

За інформацією сектору торгівлі, підтримки

підприємництва та реклами апарату міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора