Соціально екологічна акція “World Cleanup Day”

Дата: 13.09.2021 17:00
Кількість переглядів: 596

Фото без опису

17 вересня 2021 року в Яготинській міській територіальній громаді буде проведено соціально екологічна акція з прибирання зелених зон та благоустрою територій до Всесвітнього дня “World Cleanup Day”, який відзначають 18.09.2021.

«Загальна ідея акції полягає в тому, щоб допомогти людям помітити проблеми з відходами в їх найближчому оточенні та почати вживати заходи щодо їх усунення. У рамках акції буде реалізована кампанія «Побачив? Прибери!». Це додаткова можливість привернути увагу до питань, пов'язаних з відходами в нашій громаді, а також закликати людей до дій» - зазначає міський голова Наталія Дзюба.

Запрошуємо трудові колективи установ, підприємств та організцій, які знаходяться на території нашої громади долучитися до акції та провести прибирання своїх територій.

Акція має глибоке суспільне значення у формуванні національної культури чистоти, адже об’єднує громадянське суспільство, представників бізнесу та органів місцевого самоврядування у вирішенні питань правильного поводження з відходами та одночасно сприяє розвитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора