Контроль за недопущення «стихійної» торгівлі по вул. Вокзальна у місті Яготині

Дата: 06.10.2021 14:43
Кількість переглядів: 377

Фото без описуЗ метою попередження та недопущення фактів стихійної торгівлі на території м. Яготина, працівниками сектору торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату Яготинської міської ради 06.10.2021 проведено об’їзд з питання вжиття заходів щодо ліквідації осередків «стихійної» торгівлі у районі залізничного вокзалу «ст. Яготин» поруч з торгівельним майданчиком по вул. Вокзальна.

В ході проведення перевірки з торгуючими на стихійних місцях проводилася роз’яснювальна робота щодо заборони реалізації продукції у невстановлених місцях та було запропоновано перейти торгувати на спеціально обладнанні торгові місця на торгівельному майданчику по вул. Вокзальна у м. Яготині. 

Для повної ліквідації цього явища необхідно, щоб мешканці міста та громади відмовились від купівлі товарів з рук. Адже здійснюючи, на перший погляд, дріб’язкову покупку на «стихійному ринку» громадяни тим самим підтримують стихійну торгівлю, яка наражає їх на потенційну небезпеку для здоров’я та  життя. Крім того, законодавство України не передбачає захист прав споживачів при їх порушенні на «стихійних ринках».

За інформацією сектору торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора