Обмін досвідом: делегація від Яготинської територіальної громади відвідала Миргород

Дата: 08.10.2021 19:41
Кількість переглядів: 605

Фото без опису08 жовтня за ініціативи міського голови Наталії Дзюби депутати та члени виконавчого комітету Яготинської міської ради завітали на зустріч з громадою місцевої влади Миргородської міської ради.

Головна мета - обмін досвідом в управлінні та забезпеченні діяльності громади. 

"Основний принцип нашої команди – постійно вчитися і використовувати практичний досвід для розвитку нашої громади. Адже децентралізація дала змогу кожній новоутвореній територіальній громаді розвиватися своїм шляхом. У когось виходить краще, в когось виникають труднощі. Але всі намагаються зробити свою громаду комфортною для проживання в ній, втілити нові задуми. Це і робочі місця, і благоустрій, і змістовне дозвілля",  - зауважила Наталя Миколаївна.

Під час зустрічі депутати та члени виконавчого комітету Яготинської міської ради цікавилися всіма аспектами життєдіяльності Миргородської громади, а саме: наповненням бюджету, роботою комунальних підприємств, залученням інвестицій, розподілом коштів, наданням медичних послуг, роботою освітніх, соціальних, культурних та спортивних закладів. Ставили багато запитань, пов'язаних із передачею майна у ході створення громади. Тому для  продуктивного діалогу, делегати поділилися на групи  та  широко обговорили різні теми з профільними заступниками, депутатами, керівниками управлінь та відділів Миргородської міської ради.

Звичайно, в кожного є чимало невирішених питань і перешкод на шляху розвитку новоутвореної територіальної громади. Але маленькими кроками, поступово ми робимо свою громаду кращою. Так повинно продовжуватися,  і ми згуртувавшись разом над вирішення всіх проблем та втіленням запланованого досягнемо своєї мети.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора