Нові контейнери для сортування відходів

Дата: 26.10.2021 13:07
Кількість переглядів: 486

Фото без описуЗ метою впровадження сортування побутових відходів на території Яготинської міської територіальної громади, в рамках реалізації Програми охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів Київської області 219-2022 роки, затвердженої рішенням Київської обласної ради від 30.05.2019 р. № 563-28-VII (зі змінами), відповідно до Переліку природоохоронних заходів на 2021 рік, що фінансуються за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, Департаментом екології та природних ресурсів Київської ОДА були передані контейнери для роздільного збору побутових відходів для населення Яготинської громади.

Товариством з обмеженою відповідальністю «СНГ ПЛЮС» сьогодні до комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» доставлена перша партія різнокольорових контейнерів для роздільного збору відходів - паперу, пластику та скла, в кількості 18 штук.

Нові контейнери будуть встановлені на території населених пунктів Яготинської міської територіальної громади. Далі очікуємо передачу ще однієї партії контейнерів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора