У ДНЗ № 3 завершено роботи з капітального ремонту мереж опалення, водопостачання та водовідведення

Дата: 15.11.2021 16:43
Кількість переглядів: 551

Фото без описуЗавершено капітальний ремонт внутрішніх інженерних мереж (опалення, водопостачання та каналізації) в закладі дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу № 3 "Ромашка" Яготинської міської ради.

За ініціативи міської ради та завдяки виконаним роботам ТОВ "СІТІ ЕНЕРДЖІ" створено комфортні умови у дитячому садочку. Дотримано норми на всі виконані роботи. Наразі температурний режим у закладі 23С, що  дозволяє забезпечити належні умови для вихованців садочку.

Також завершено роботи з капітального ремонту мереж водопостачання та водовідведення в підвальному приміщенні. Протягом багатьох років тут здійснювались лише поточні ремонти найбільш ушкоджених ділянок трубопроводів. Так на сьогодні повністю замінено лежаки водопостачання та водовідведення. 

«Розвиток дошкільної освіти, підвищення її якості, виховання здорового майбутнього покоління є особливо важливим. Ми чітко розуміємо, що навчання в дитсадку є надважливим етапом соціальної адаптації дитини та є першоосновою навчального процесу», — підкреслив Олександр Кудрявський.  

Покращення санітарних умов та забезпечення комфорту для перебування малюків у дошкільних навчальних закладах громади є пріоритетним питанням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора