Повідомлення про оприлюднення проекта документа державного планування

Дата: 15.12.2021 16:24
Кількість переглядів: 783

Фото без описуПовна назва документа державного планування:

«Детальний план території з метою зміни цільового призначення земельної ділянки із земель для ведення особистого селянського господарства на будівництво та обслуговування будівель торгівлі, що знаходиться за адресою м. Яготин, вул. Рильського, 6, (кадастровий номер 3225510100:06:039:0038) площею 0,1489 га»

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Яготинська міська рада Бориспільського району Київської області, за адресою: 07700, Київська обл., Яготинський р-н, м. Яготин, вул. Незалежності, буд. 110, email: yagotinmiskarada@ukr.net

Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата оприлюднення проекту ДДП: шляхом розміщення на офіційному веб – сайті Яготинської міської ради (https://yagotinmiska-rada.gov.ua//) – 15 грудня 2021 року та газеті «Яготинські вісті».

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до проекту ДДП. Усі зауваження і пропозиції, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): громадські слухання відбудуться 28 грудня 2021 р. о 12:00 годині в приміщенні: Яготинської міської ради за адресою: Київська обл., Яготинський р-н, м. Яготин, вул. Незалежності, буд. 110.

Зауваження та пропозиції до проекту державного планування надаються протягом 30 днів з дня оприлюднення, тобто до 15 січня 2022 року включно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора