Проведення громадських слухань

Дата: 02.02.2022 16:56
Кількість переглядів: 1011

Фото без описуОприлюднення документа державного планування щодо розроблення детального плану території з  метою відведення земельної ділянки комунальної власності територіальної громади міста Яготин, по вул. Лесі Українки, 13 в м. Яготині, для передачі її у власність для будівництва індивідуального гаража Площа забудови 99,5925 м.кв. За функціональним призначенням територія проєктування, відповідно до п. 5.1 ДБН  Б.2.2.-12:2019 «Планування і забудова території» відноситься житлової забудови.

Гранично допустима висотність будівлі становить не вище 5 м, Максимально допустимий відсоток забудови  земельної ділянки до 100%.

Графічні матеріали детального плану території додаються в електронному вигляді  на сайті Яготинської міської ради у розділі «Містобудування».

Контактна особа: в.о. начальника відділу з питань містобудування та архітектури - Ільчук А.І.

Зауваження та пропозиції до проекту державного планування надаються протягом 30 днів з дня оприлюднення, тобто до 27 лютого 2022 року включно.

В громадських слуханнях можуть прийняти участь:

1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території району;

2) юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні та на суміжних з нею територіях;

3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;

4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;

5) народні депутати України, депутати відповідних місцевих  рад.

Пропозиції надаються громадянами та іншими особами згідно ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції що поступили після встановленого строку залишаються без розгляду.

Пропозиції необхідно подавати до Яготинської міської ради за адресою: 07700, м.Яготин, вул. Незалежності, 110.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора