Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 03.01.2017 10:30
Кількість переглядів: 744

https://rada.info/upload/users_files/05408823/ccbba30bc2b0e001d95a2516c74c0bce.jpg03 січня відбулась спільна оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та працівниками апарату міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби. 

Керівники комунальних підприємств міської ради доповіли про проведені роботи працівниками КП впродовж тижня, що минув та святкових днів.

Зокрема, заступник начальника КП «Комунальник» Карпенко Л.П. повідомила, що працівники підприємства працювали у штатному режимі: проводили посипання тротуарів піскосумішшю, вивозили сміття з контейнерів біля багатоквартирних будинків, проводили санітарну очистку міста, прибирали центральну площу Яготина після новорічних святкувань. Прикро, що працівникам Комунальника доводиться збирати сміття повсюди, хоча урн по місту встановлено багато. Але громадяни залишають сміття на місцях своїх святкувань – на східцях, бордюрах, під новорічною ялинкою. Редактору газети «Яготин – місто моє» Ревенко Я.А. міський голова доручила висвітлити результати святкувань в черговому номері газети. 

Начальник СКП «Ритуал» Смаглій І.М. поінформував про проведення планової заміни паркану на цвинтарі по вул. Шевченка та вирубку порослі на кладовищі мікрорайону «ДРСУ». 

Начальник Яготинської ЖЕК Білаш О.В. доповів, що загалом святкові дні для підприємства пройшли спокійно, лише 02 січня довелось працівникам ЖЕК виїжджати на заявки в багатоквартирні будинки по вул. Вокзальна, 2а і провул. Довженка,12 та прочищати внутрішньо-будинкові каналізаційні мережі, які були забиті залишками їжі з новорічних столів. 

За інформацією начальника Міськсвітла Білаша В.М. працівниками впродовж тижня проводились поточні роботи по відновленню вуличного освітлення. 

Начальник відділу реєстраційних повноважень та ведення реєстру територіальної громади міської ради Помазун С.С. повідомив, що працівникам відділу довелось працювати і у вихідний день – 31 грудня, оскільки десятки громадян вирішили припинити з 01 січня свою підприємницьку діяльність. 

Редактор газети «Яготин – місто моє» Я.А. Ревенко з гордістю повідомила, що за попередньою інформацією тираж їх газети збільшився майже в двічі. В 2017 році близько 850 передплатників будуть отримувати газету з інформацією про життя міста та його жителів. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора