Ремонт пішохідного мосту над залізничними коліями

Дата: 08.06.2018 17:17
Кількість переглядів: 568

Фото без описуКомісією з питань безоплатної передачі в комунальну власність територіальної громади міста Яготин було підписано Акт приймання-передачі пішохідного мосту над залізничними коліями, який належав ДП «Яготинський цукровий завод" та сполучає вулиці Вокзальна і Привокзальна.

В лютому 2018 року першим заступником міського голови С.О. Овчаренком, керівником КП «Комунальник» А.В. Стріхою та начальником відділу з питань юридичного забезпечення та земельних відносин апарату міської ради О.М. Кудрявським було здійснено робочу поїздку до ДП «Державний дорожний науково-дослідний  інститут імені М.П. Шульгіна», який є базою дорожньої галузі. 

За результатами обговорень укладено договір з ДП «Державний дорожний науково-дослідний  інститут імені М.П. Шульгіна» про надання послуг з технічного огляду, геологічних досліджень та подальшої паспортизації мосту, який зумовлено необхідністю визначення фактичного стану мосту після тривалої експлуатації.

Відповідно до технічного завдання, затвердженого Замовником, програма обстеження включала виконання таких робіт:

- визначення фактичного експлуатаційного стану несучих конструкцій мосту та підходів, виявлення дефектів, що накопичились за період експлуатації, визначення вантажопідйомності та відповідності конструкцій мосту вимогам діючих норм ДБН та інших нормативних документів, розробка рекомендацій по ремонту виявлених дефектів і ушкоджень;

- аналіз причин виникнення дефектів і наслідків їх подальшого розвитку;

- висновки та рекомендації щодо подальшої експлуатації споруди.

По завершенню  обстеження конструкцій мосту були виявлені окремі дефекти і пошкодження елементів, які знижують несну здатність та довговічність споруди.

Надалі комунальне підприємство міської ради «Комунальник» замовляє проект капітального ремонту, по завершенню виготовлення якого підрядна організація розпочне роботи.

Технічний звіт

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора