Святковий концерт до 8 березня - Міжнародного дня прав жінок і миру

Дата: 06.03.2019 17:30
Кількість переглядів: 871

Фото без опису6 березня в глядацькій залі районного будинку культури, для жінок Яготинщини, відбувся яскравий святковий концерт. Одним з основних подарунків свята була концертна програма, яку розпочали незмінні ведучі Володимир Ковальчук та Наталія Вовк, які вітали жінок зі святом 8 березня – Міжнародним днем прав жінок і миру.

Все найпрекрасніше на землі пов’язане з вічним і незабутнім образом жінки-матері, жінки-громадського діяча, жінки-трудівниці, слухняної, працьовитої доньки, тобто - найчарівнішої, найенергійнішої, завжди привабливої і за необхідності вимогливої половини людства. Тому марні зусилля лютої зими протидіяти святу!

В цей день голова Яготинської районної державної адміністрації В.С. Шмигановський віддав данину шани, любові й захоплення тим, до кого всі звертаються в радості і печалі – бабусям, матерям, сестрам – берегиням роду. 

Міський голова Н.М. Дзюба, від чарівної половини людства, привітала жінок з наступаючим святом, адже без жіночої підтримки, розуміння, ініціативності та творчої думки неможливі добрі переміни в нашому суспільному житті. Своєрідною плідною працею та силою духу жінка звеличує батьківський край, примножує його успіхи і досягнення. Саме тому на чарівну половину людства покладають великі сподівання, на їхній значний внесок у створення благодатної атмосфери творення, в якій мають всі працювати. Наталія Миколаївна подякувала за материнську ласку і мудрість, ніжність і добре слово, а також побажала матерям, дружинам, донькам та онучкам нев'янучої молодості, радості та краси. Щоб жінку ніколи не оминала турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарували натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог. 

Заходи продовжились танцями у виконанні вихованців Яготинської дитячо-юнацької спортивної школи, зразкового дитячого хореографічного ансамблю танцю - «Барвінок», Яготинської дитячої школи мистецтв, танцювального ансамблю «Арабеск», Яготинського районного будинку культури, зразкового танцювального колективу «Лабіринт», Яготинської дитячої музичної школи, керівника танцювального гуртка Яготинського районного будинку культури Олександри Яковенко.

Максим Зиков вийшов на сцену зі своїми жартівливими історіями, бо посмішка і добра атмосфера так необхідна нам в стрімкому сучасному житті.

Свою музичну творчість дарували Олексій Троцюк, Вячеслав Розум, вихованки Яготинської дитячої музичної школи – Аня Редька, Анастасія Балика, Діана Горбатко, вихованки Яготинської дитячої школи мистецтв Альона Красножон та Софія Стріха, автор і виконавець власних пісень – Борис В'юн та чоловічий ансамбль «Святогор» Лемешівського сільського клубу.

Звучала на концерті і інструментальна музика у виконанні прекрасного дуету скрипалів Світлани Стоцької та Світлани Гладишевої.

Дійство було просякнуте любов'ю глядача до справді творчої молоді Яготинщини. Власне, кожен артист запам'ятався глядачам чимось особливим, пробудив у душі щось сокровенне.

Приємним видався передсвятковий вечір, жінки з блиском в очах та посмішками на вустах радо зустрічали всіх учасників заходу, аплодували та віддавали їм свої щирі емоції, адже святкові дійства на 8 Березня завжди були особливими, тому що весна, як і жінка, дає початок розвитку і розквіту природи та життя. Саме жінка, як природні стихії і явища має разнобарв'я емоцій, настроїв, дій і вчинків. Вона як буревій може знищити все на своєму шляху, і як новий день дати воскресіння. Жінка — неповторна і непередбачувана, така проста і водночас нездоланна, сильна і слабка, ніжна і терпка. Багато можна віднайти порівняльних слів, епітетів і зворотів, але рух — це життя, а життєва енергія — це жінка.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора