Вітаємо зразковий дитячий хореографічний ансамбль «Барвінок», Яготинської дитячої школи мистецтв

Дата: 02.03.2018 17:34
Кількість переглядів: 741

Фото без опису24-25 лютого 2018 року у місті Києві,  за підтримки Національної спілки хореографів України, відбувся Перший Міжнародний фестиваль українського народного танцю  «Гопакфест», який був організований та проведений на найвищому рівні.

На весь світ відбувалась пряма трансляція, яку мали можливість спостерігати на першому інтернет каналі України, звичайно не обійшлось і без «народного онлайн голосування». До складу журі входили відомі фахівці хореографічного та музичного мистецтва, добре відомі в Україні та за її межами. 

Мета фестивалю - популяризація, відродження, збереження та розвиток народного танцю, виховання у молодого покоління любові до своєї країни, шанобливого, дбайливого ставлення до культурних надбань, цінностей українського народу.

Близько тридцяти професійних та аматорських, дитячих та дорослих хореографічних колективів виконували українські народні танці: запальні і ліричні, нестримні і повільні.

Зразковий дитячий хореографічний ансамбль «Барвінок» Яготинської дитячої школи мистецтв, керівник Зінаїда Павлівна Козачок, виконав хореографічну композицію «Дружби крила» та народний танець Гопак. Не легко було конкурувати нашим юним артистам, адже на фестиваль з’їхалися досить сильні колективи.   

25 лютого, в кінці другого конкурсного дня, на церемонії нагородження зразковий дитячий колектив «Барвінок» був нагороджений кубком, дипломом за ІІІ місце та подякою керівнику ансамблю Зінаїді Павлівні Козачок за плідну, самовіддану працю, вагомий внесок в розвиток української культури, збереження та розвиток української народної хореографії.

Яготинська міська рада щиро вітає ансамбль «Барвінок» та керівника Зінаїду Павлівну з вдалим виступом! Ви полонили серця  не лише яготинців, а й усього світу. Саме завдяки Вам, українські танці продовжують жити в серцях наших талановитих дітей та на сучасній сцені!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора