Яготинщина приймає гостей з Польщі

Дата: 31.05.2017 17:41
Кількість переглядів: 648

Фото без опису31 травня у м. Яготин відбулася зустріч-знайомство керівництва міста та району з делегацією Республіки Польща: війтом гміни Панкі Богданом Праскі та секретарем гміни Панкі Ельжбєтою Ваховскі.

Зустріли гостей голова Яготинської міської ради Н.М. Дзюба, заступник міського голови О.І.Федина та секретар міської ради Т.І. Рубанчук. Закордонним гостям продемонстрували роботу Яготинської міської ради, а об 10:00 розпочалось засідання круглого столу на якому міський голова Н.М. Дзюба зазначила, що з 2013 року відбувається тісне співробітництво Асоціації міст України з Сілецьким воєводством і на даний час у місті Буча проходить школа «Доброго адміністрування» під час якої відбувається обмін досвідом між Республікою Польща та Україною. Слід зазначити, що школа «Доброго адміністрування» започаткована представниками Республіки Польща та надає посильну допомогу у написанні грандових проектів.

У зустрічі з делегатами також взяли участь: голова Яготинської районної ради В.Г. Грицай, керівник апарату Яготинської районної державної адміністрації А.В. Дьогтяр, керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради, депутати та члени виконавчого комітету Яготинської міської ради.

Фото без описуОчільник міста Н.М. Дзюба розповіла про організацію роботи та структуру апарату Яготинської міської ради, інформаційну політику, житлово-комунальне господарство, благоустрій міста, водопостачання та водовідведення, обслуговування вуличного освітлення, надання ритуальних послуг на території міста, дороги, транспорт, соціальний захист, розвиток фізичного  спорту, святкові заходи і звичайно про міжнародну співпрацю.

Закордонним гостям демонстрували презентацію про місто, розповідали про достатки та досягнення наших містян. Гості радо спілкувалися з присутніми та ділилися особистим досвідом. «Я б хотів підкреслити, що ми дуже зацікавлені у цій співпраці, оскільки ми розуміємо, що зараз Україна стоїть на порозі прийняття до Європейського Союзу і якщо це відбудеться то Ви також будете мати ті переваги, що й ми, вільно подорожувати,  не мати кордонів і тоді звичайно наша співпраця відбудеться найближчого часу», - зауважив у своєму виступі Богдан Праскі.

Фото без описуПо закінченню круглого столу на делегатів чекала екскурсія по Алеї Слави та відвідування Картинної галереї Катерини Білокур.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора