Урочистості до Дня працівників сільського господарства

Дата: 16.11.2018 17:50
Кількість переглядів: 714

Фото без описуЩорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства, але сьогодні, 16 листопада напередодні професійного свята у затишній залі Яготинського районного будинку культури зібрались керівники місцевої та районної влади, а також ті хто розумом і руками, серцем і душею та з великою любов’ю ставляться до землі, та забезпечують добробут держави - працівники сільського господарства. 

Велику подяку за нелегку працю висловлювала перший заступник голови Яготинської райдержадміністрації Т.П. Сухенко. 

Міський голова Н.М. Дзюба привітала присутніх, адже без перебільшення – це всенародне свято, оскільки від повсякденної хліборобської праці залежить здоров’я нації, добробут нинішнього та майбутнього поколінь. І саме фермерами та сільськими трудівниками полиці наших магазинів наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній оселі є і хліб, і до хліба. 

Наталія Миколаївна, вручила подяки та цінні подарунки оператору сушильного агрегату ТОВ «Баришівська зернова компанія» відділок «Агросвіт» Олегу Володимировичу Личову та завідуючій складом ТОВ «Агро-С» Яготинське відділення Галині Адамівні Лободі за сумлінну працю у сфері розвитку агропромислового комплексу Яготинщини, фахову майстерність, активну громадянську позицію та з нагоди Дня  працівників сільського господарства.

«Шановні керівники підприємств створюйте безпечні умови для праці своїм трудівникам, бо безпека людини завжди перебуває на першому місці», - відзначив голова обласної профспілки працівників сільського господарства В.М. Хвостіков.

За традицією всім присутнім у залі запропонували скуштувати запашний коровай з урожаю 2018 року, який пахне медом, сонцем, рясними дощами та ланами. 

Хвилиною мовчання вшанували людей, які пішли за межу життя, але залишили після себе неймовірний досвід. 

Подарунком для  присутніх стала концертна програма Театру пісні «Джерела»!  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора