Пошук

Вітання з 80-ю річницею Дня народження Катрохи Івана Михайловича

Дата: 15.06.2017 17:59
Кількість переглядів: 523

Фото без опису15 червня Івану Михайловичу Катросі виповнилося 80 років. Цього дня ювіляра прийшли привітати заступник міського голови О.І.Федина та голова міської первинної ветеранської організації О.К. Колесник.

Родом Іван Михайлович із с. Лип’янка Шполянського району на Черкащині.

До нашого міста, Іван Михайлович, був запрошений в 1964 році на пуск новозбудованого Яготинського експериментального цукрозаводу – базового підприємства Всесоюзного науково-дослідного інституту цукрової промисловості. Цьому заводу Іван Михайлович присвятив більше 30 років свого життя.

І.М. Катроха організатор і учасник понад 1200 експериментальних і дослідних робіт, автор 11 винаходів, 34 опублікованих наукових праць. В 1974 році нагороджений орденом «Знак Пошани».

Ми дуже пишаємося Вами, нехай не тільки в День Вашого ювілею, але й завжди звучать найприємніші та найщиріші слова на вашу адресу, щоб Ви знали, як Вас шанують і люблять люди. Нехай доля дарує тільки щасливі миті життя та втілює все задумане Вами. Доброго Вам здоров’я і довгого щасливого віку під Божим і людським благословенням. Щоб гарний настрій розквітав, а в серці молодість жила. Бажаємо Вам наснаги й сили, щоб був щасливий кожен день.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора