Інформація щодо пішохідного мосту через залізницю в м. Яготин

Дата: 14.11.2018 18:01
Кількість переглядів: 567

Фото без описуВідповідно до рішення Яготинської міської ради № 1309-32-VII  від 06 березня 2018 року затверджено Акт приймання-передачі пішохідного мосту над залізничними коліями, що сполучає вулиці Вокзальна та Привокзальна у м. Яготин. Вказаним рішенням прийнято міст до комунальної власності територіальної громади міста та визначено балансоутримувачем об'єкта КП «Комунальник». Пунктом 4 вказаного рішення передбачено:

- вжити невідкладних заходів спрямованих на проведення технічного обстеження та ремонту пішохідного мосту в порядку установленому законодавством.

На замовлення КП «Комунальник», у червні 2018 року ДП «Державний науково-дослідний інститут імені М.П.Шульгіна» (ДП «ДерждорНДІ»)  виконало послуги по обстеженню пішохідного мосту через залізницю в місті Яготин Київської області (ДК 021:2015 - 71631450-9 «Послуги з технічного огляду мостів»). Проведення обстеження зумовлено необхідністю визначення фактичного стану мосту після тривалої експлуатації.

За результатами проведеного обстеження складено відповідний технічний звіт з оцінкою технічного стану мосту. Стан споруди  в цілому оцінено за двома показниками:

- за найнижчим із показників експлуатаційного стану - 5 (непрацездатний);

- за формалізованою експертною оцінкою Е (рейтингом) - 4 (обмежено працездатний).

Вартість проведення обстеження становить 71861,09 грн. з ПДВ. Результатом проведеного обстеження є складання відповідного Технічного звіту, висновки якого використано як підстава для надання технічного завдання на розроблення проектної документації капітального ремонту пішохідного мосту.

02.07.2018  між КП «Комунальник» та ПП «Науково-виробнича фірма «МОСТОПРОЕКТ» укладено договір № 82 на розроблення проектної документації з «Капітального ремонту пішохідного мосту через залізницю в м. Яготин Київської області». Основними роботами, відповідно до розробленого проекту передбачено:

- демонтаж існуючих опорних елементів (колони) під сходовими маршами та самих сходових маршів;

- влаштування нових опорних елементів (колони) та сходових маршів зі сторони вул. Вокзальна (в напрямку вулиці Заводської) та вул. Привокзальна.

Відповідно до укладеного договору вартість розроблення проектної документації з «Капітального ремонту пішохідного мосту через залізницю в м. Яготин Київської області» становить 198 тис. грн. з ПДВ.

05.11.2018 ПП «Науково-виробнича фірма «МОСТОПРОЕКТ» передано проектну документацію та відповідні Експертні звіти щодо розгляду кошторисної частини проектної документації по робочому проекту.

Відповідно до розробленого проекту:

- вартість робіт по «Капітальному ремонту пішохідного  мосту  через   залізницю в м. Яготин Київської області (пішохідні сходи по вул. Вокзальна)» становить 1 102,081 тис. грн. (Експертний звіт).

- вартість робіт по «Капітальному ремонту пішохідного  мосту через   залізницю в м. Яготин Київської області (пішохідні сходи по вул. Привокзальна)» становить 1 400,027 тис. грн. (Експертний звіт).

09 листопада 2018 року через автоматизований електронний майданчик на веб-порталі Уповноваженого органу – https://prozorro.gov.ua/ було опубліковано оголошення № UA-2018-11-09-002132-c про проведення відкритих торгів на закупівлю: 45220000-5 - Інженерні та будівельні роботи.

Відповідно до опублікованого оголошення кінцевим строком подання тендерних пропозицій встановлено 26 листопада 2018 року.         

Згідно з ст. 28 Закону України «Про публічні закупівлі», оцінка тендерних пропозицій проводиться автоматично електронною системою закупівель на основі критеріїв і методики оцінки, зазначених замовником у тендерній документації, та шляхом застосування електронного аукціону.

В зв'язку з вище викладеним, просимо всіх бажаючих таабо зацікавлених осіб чи суб'єктів господарювання ознайомитися з тендерною документацією опублікованою через автоматизований електронний майданчик на веб-порталі Уповноваженого органу – https://prozorro.gov.ua/  за оголошенням № UA-2018-11-09-002132-c.

Додаток 1 (Тендерна документація)

Схема

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора